Míchel, durant el partit contra el Granada que ha tancat la Lliga del Girona

La lliçó d'esportivitat que deixa Míchel per clausurar la Lliga: "Jo he descendit amb un equip..."

El de Vallecas es disculpa amb el Granada i Sandoval per la voracitat dels seus a l'hora de buscar els gols de Dovbyk
Redacció Esport 3 Actualitzat

Darrere seu, el punxadiscos ja havia començat a animar el postpartit de la golejada 7-0 contra el Granada i faltava poc perquè comencés l'espectacle de llums a Montilivi. Però en comptes de celebrar el final de la millor temporada de la història del Girona, Míchel ha volgut començar l'entrevista a peu de gespa que li feia DAZN amb una disculpa a l'equip andalús que acabava de patir el vendaval de futbol gironí.

"Demano perdó al Granada, a la seva afició i a Sandoval, que ha estat tècnic meu. Sé què se sent, jo he descendit amb un equip."

Algú podia esperar que amb els blanc-i-vermells ja classificats per la Champions i el Granada descendit, el partit arribés a un pacte de no-agressió que no ha estat possible per un motiu ben fàcil d'entendre: tot el Girona s'ha bolcat en l'operació Pitxitxi de Dovbyk. El de Vallecas ho justificava així:

"La nostra responsabilitat avui era ajudar Dovbyk. Ho sento molt per Sandoval i per l'afició del Granada; ha estat sempre respectant el rival. Volíem fer-ho des del competir."

Després de la rua de diumenge, Míchel marxarà de vacances, però les seves lliçons d'humilitat i esportivitat quedaran com a reflexions estiuenques contraposades a la visceralitat del futbol actual.

Mira el resum del Girona-Granada (7-0)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut