La lliga de Bielorússia, l'única d'Europa que no s'atura tot i el coronavirus

El president del país, Aleksandr Lukaixenko, recomana rentar-se les mans amb vodka per frenar els contagis
Jordi Ramos Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Bielorússia és l'únic país d'Europa on encara hi ha futbol, i amb públic. El seu president, Aleksandr Lukaixenko, gran aficionat a l'hoquei gel, menysté la pandèmia i no vol que s'aturi res. El consell que ha donat als ciutadans és que es rentin les mans amb vodka i que en beguin molt.

Un camp de futbol amb jugadors escalfant abans d'un partit. Una imatge ben normal si no fos perquè és d'aquest cap de setmana. A Bielorússia, el futbol continua. I amb aficionats a les graderies. És l'única lliga de les 54 de la UEFA que encara es disputa. L'alerta sanitària pel coronavirus només es nota abans dels partits, quan als espectadors els prenen la temperatura en arribar a l'estadi.

"Continuem vivint de la manera que ho fèiem abans. No tenim por", assegura Alexei.

"El nostre president diu que treballar amb tractors ens curarà, estarem bé", ratifica Andrei.

El president és Aleksandr Lukaixenko, l'únic que el país ha tingut des que es va separar de l'URSS el 1991. Lukaixenko recomana rentar-se les mans amb vodka per frenar els contagis.

"És millor morir dret que viure de genolls", proclama.

 

La lliga bielorussa és l'única alternativa que els malalts de futbol tenen aquestes setmanes per saciar la seva set. Qui sap si d'aquí poc els aficionats començaran a recitar de memòria l'alineació del Dinamo de Minsk o del BATE Boríssov.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut