Futbol

La mà esquerra de Míchel per seduir Stuani: "Aquí m'has fallat."

L'uruguaià, capità de l'equip, ha passat de ser titular indiscutible a ajudar l'equip amb els minuts que l'entrenador considera

Redacció Esport3Actualitzat

Cristhian Stuani i Míchel són dos dels protagonistes del "30 minuts" d'aquest diumenge, "Orgull gironí". Stuani va ser un dels fitxatges estrella de l'equip amb el primer ascens a Primera Divisió, i ja fa sis temporades que és a l'equip. L'uruguaià ha passat de ser titular indiscutible a disposar d'alguns minuts en les últimes temporades. Sobre la gestió del jugador aquesta temporada, que, tot i ser suplent de luxe té la millor mitjana de la Lliga amb 1 gol cada 93 minuts, en parlen ell mateix i el seu actual entrenador, Míchel Sánchez.

"Estava acostumat sempre a ser titular, a jugar tots els partits, a ser referent de l'atac... Per un tema obvi, que és un tema de l'edat, jo vaig haver de viure un procés d'adaptació al meu nou rol pensant que potser hi hauria partits en què no seria titular. Per a mi, aquesta situació no era fàcil", explica Stuani.

El tècnic madrileny explica que la seva relació amb el vestidor és molt propera, i destaca la importància i el pes de l'uruguaià a l'equip. Reconeix que davant de situacions com la de la suplència de Stuani, ell abans s'ha posat en el lloc del jugador recordant quan ell es vestia de curt. De fet, el davanter uruguaià valora la relació humana amb el vallecà: "Hem tingut bones converses", les quals --explica Míchel-- han servit per dir "coses que a ell no li han agradat", però sempre "d'una manera de tu a tu".

"Sempre partint de la base del respecte, que jo l'admiro molt, és un dels millors entrenadors que he tingut", afegeix Cristhian Stuani.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut