GIRONA

La mala sort de Bryan Gil: lesionat hores després de ser convocat amb la selecció espanyola

El davanter del Girona té molèsties físiques i De la Fuente no cridarà ningú per substituir-lo

Redacció Esport3Actualitzat

Bryan Gil no estarà disponible per disputar els partits contra Dinamarca i Sèrbia amb la selecció espanyola. L'andalús va jugar 31 minuts contra l'Athletic Club i va acabar amb molèsties, i tant els serveis mèdics del club com els federatius han decidit que no s'incorpori a la concentració de la "roja".

Gil, de 23 anys, ha estat quatre vegades internacional en la seva carrera.

De la Fuente havia cridat els dos Bryans, Gil i Zaragoza, per suplir les absències de Ferran Torres, que es va haver de retirar al començament de l'enfrontament contra l'Alabès per una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta, i Nico Williams. Dissabte, Dani Carvajal, que també havia estat convocat, es va fer una greu lesió al lligament creuat que el deixarà fora dels terrenys de joc el que queda de temporada.

Nova baixa per a Míchel

Cau una altra peça fonamental per a l'entrenador del Girona. Oriol Romeu i Daley Blind ja van ser baixa per a la gran estrena de la Champions a Montilivi i Tsygankov es va retirar lesionat contra el Feyenoord. Si les molèsties de Gil no van a més, tindrà l'aturada de seleccions per recuperar-se i estar a punt de cara al partit contra la Reial Societat, previst per al dissabte dia 19.

Anar al contingut