Bojan Krkic celebra un gol amb el Vissel Kobe
Bojan Krkic celebrant un gol amb el Vissel Kobe
futbol

La nova fita de Bojan: jugar la Lliga de Campions en tres continents diferents

El noi de Linyola, actual company d'Iniesta al Vissel Kobe, suma un nou registre a la seva carrera als 31 anys

Redacció Esport3/AgènciesActualitzat

Bojan Krkic tenia 16 anys quan va debutar amb el Barça de Rijkaard i 15 més tard, amb 31, segueix sumant fites a la seva dilatada carrera. Ara el noi de Linyola és company d'Iniesta al Vissel Kobe, l'equip japonès entrenat per Miguel Ángel Lotina, amb qui a partir d'aquesta setmana disputa la Lliga de Campions asiàtica i d'aquesta manera ha jugat la màxima competició en tres continents diferents.

Aquest dilluns el Vissel Kobe, sense Andrés Iniesta, va vèncer en el seu primer partit del grup J de la Lliga de Campions asiàtica el Kitchee hongkonguès (2-1), el dia en què Bojan Krkic va fer història participant en la seva tercera màxima competició d'una confederació continental. El lleidatà, que va sortir de titular i va ser substituït als 68 minuts, ja havia jugat la Lliga de Campions amb el Barça, Milà i Ajax --amb el FC Barcelona la va guanyar en dues ocasions--, i la Champions de la CONCACAF amb el Mont-real Impact canadenc.

 

La trajectòria de Bojan l'ha portat a veure molt de món per defensar les samarretes de Roma, Milan, Ajax, Stoke City, Magúncia, Alabès, Montreal Impact i, ara, el Vissel Kobe. I entre els rècords que ja ningú li pot prendre hi ha el de ser el primer jugador de l'Estat en marcar un gol en les quatre grans lligues d'Europa (LaLiga, Serie A, Premier League i Bundesliga) i en tres dels cinc continents.

Anar al contingut