Lamine Yamal celebrant un dels gols contra el Bayern de Múnic (EFE)

La nova motivació que Lamine Yamal ha trobat a Montjuïc

El jove blaugrana ha parlat a Barça One en la prèvia d'un dels partits més importants de la temporada: el clàssic contra el Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

Encara no és major d'edat, però Lamine Yamal disputarà el seu tercer clàssic contra el Reial Madrid. "És una setmana especial", reconeix el mateix futbolista, que fa pràcticament un any --el 28 d'octubre del 2023-- va disputar el seu primer partit contra el conjunt blanc. Va ser a Montjuïc i el Barça va perdre al darrer instant per un gol de Bellingham.

Lamine va saltar al terreny de joc al minut 76, amb empat a un al marcador, i va ser en aquell moment en què va "sentir nervis" per primera vegada en un partit de futbol. Així ho ha confessat en una entrevista a Barça One, amb motiu del clàssic d'aquest dissabte al Santiago Bernabéu. "Al partit de tornada estava més consolidat, era més jo", destaca el jove futbolista, que va ser el protagonista de la jugada més polèmica de l'enfrontament.

La nova motivació de Lamine

L'extrem blaugrana està fent una temporada fantàstica, amb 4 gols i 6 assistències a la Lliga jugant 10 partits. Unes xifres que vol augmentar al Santiago Bernabéu, on el mataroní lluirà un canvi de look.

Probablement, la seva gran actuació es deu a la nova motivació que el jugador ha trobat a Montjuïc. I és que, segons Lamine Yamal, aquesta temporada ha trobat un canvi en el comportament dels aficionats blaugranes a l'Estadi Olímpic. Així ho ha explicat el mateix jugador:

"Aquest any, quan rebo la pilota, sento com la grada crida més i això em motiva molt, miro el lateral i hi vaig amb tot. És una sensació que no havia tingut mai. És com si la meva mare estigués davant meu i m'estigués dient que vagi a buscar el rival. És una sensació que no es pot descriure, però que és increïble."

Lamine Yamal ha recordat una vegada més que vol marcar una època al FC Barcelona, club al qual va arribar amb només sis anys. "M'agradaria ser una llegenda del club", ha sentenciat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut