Zlatan Ibrahimovic ha volgut immportalitzar el seu pas als despatxos ben mudat (@Ibra_official)

La nova ocupació de Zlatan Ibrahimovic

L'exblaugrana, retirat el passat mes de juny, serà l'assessor principal de l'empresa propietària del Milan
Redacció Esport3 Actualitzat

Zlatan Ibrahimovic torna al Milan, però en una faceta inèdita per a ell fins ara. L'exinternacional suec, que va anunciar la seva retirada del món del futbol el passat mes de juny quan jugava amb l'equip llombard, ha estat contractat com a assessor principal de RedBird, la firma propietària de l'entitat "rossonera". 

Ibrahimovic, de 42 anys, tindrà veu en tots els aspectes del Milan, tant en les decisions esportives com en les institucionals, segons ha comunicat RedBird a través dels canals oficials del club.

"Zlatan Ibrahimovic torna al Milan per enfortir la nostra cultura guanyadora. Ibra serà un soci operatiu i col·laborarà amb l'equip d'inversió global de la companyia (...) Zlatan serà l'assessor principal de la propietat, treballarà en estreta col·laboració amb els propietaris i directius, amb un paper actiu en les operacions esportives i comercials. S'ocuparà, entre altres coses, del desenvolupament de jugadors i de la formació per a l'alt rendiment, així com de projectes especials, com el nou estadi."  

En la seva llarga carrera, Ibra va jugar amb el Milan en dues etapes, amb un total de 163 partits i 93 gols, i va guanyar dos "scudetti". La seva arribada es produeix en un moment delicat de l'equip, que passa per una crisi de joc i resultats, i que aquest dimarts es juga la continuïtat a la Lliga de Campions sense dependre d'ell mateix. 
 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut