Jonatan Giráldez en un entrenament recent del Barça (FC Barcelona)
Barça

Jonatan Giráldez: "Hem de pensar només en la final de la Copa, encara no amb la de la Champions"

En dues setmanes el Barça pot completar un pòquer històric de títols en una temporada, però l'entrenador del Barça creu que seria un error no focalitzar tota l'energia primer en la final de Copa contra la Reial Societat

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Barça, Jonatan Giráldez s'ha mostrat molt il·lusionat amb la possibilitat que el seu equip aconsegueixi aquest dissabte a La Romareda el tercer títol de la temporada davant la Reial Societat. Malgrat que la setmana vinent l'equip blaugrana també disputarà la final de la Champions, el tècnic vol que les seves jugadores tinguin ara mateix els cinc sentits en la final de Copa:

"El meu missatge ara mateix al vestidor és pensar únicament en la Reial Societat i en quines coses s'han de fer a nivell mental per preparar-nos de cara a aquest partit. No és un assaig per a la final de la Champions, perquè el d'aquest dissabte és una final i hi ha un títol en joc. Per a mi aquest és el partit més important ara mateix i tota la preparació està encaminada només en aquest compromíst. Després ja tindrem tota una setmana un altre partit importantíssim. No ens podem equivocar."

La final de la Copa de la Reina es podrà veure dissabte a les 19h en directe per 3Cat.

Tot i que els resultats d'aquesta temporada i en les anteriors sempre han estat molt favorables al Barça en els enfrontaments davant la Reial Societat, Giráldez considera que no es poden refiar:

"Si pensem que la final de la Copa ja la tenim guanyada no ens ajudaria gaire. Estic convençut que l'equip no està gens relaxat i que té molta ambició i moltes ganes de poder guanyar el tercer títol de la temporada. La temporada passada no vam poder guanyar la Copa i estem molt motivats perquè aquesta sigui una temporada rodona. Per això anem a totes."

 

Sandra Paños, molt il·lusionada en aconseguir la desena Copa per al Barça

Molt motivada s'ha mostrat també la portera blaugrana, Sandra Paños. Aquesta temporada tancarà el seu cicle a l'entitat barcelonista i no vol desaprofitar l'oportunitat de sumar 2 títols més en el seu palmarès.

"Tenim l'oportunitat de seguir fent història, de fer un triplet en totes les competicions nacionals. Encara tenim l'opció de guanyar 2 títols més aquesta temporada, però ara estem només focalitzades en la final de Copa. No serà gens fàcil superar la Reial Societat, perquè és un equip que li agrada molt tenir la pilota. Crec que serà un partit bonic, disputat i, sobretot, amb molt de futbol."

 

El somni de Natàlia Arroyo per tancar la seva etapa a Sant Sebastià

A Natàlia Arroyo, que no continuarà la temporada vinent a la banqueta de la Reial Societat, li agradaria tancar aquesta etapa donant la sorpresa en la final de Copa, tot i que reconeix que guanyar el Barça és pràcticament una quimera:

"Somiem amb el que sembla impossible, treure-li un títol a aquest súper Barça. Elles estaran molt motivades perquè és una final, però això a nosaltres també ens ha de motivar al màxim i creure que hem d'oferir la nostra millor versió i que no tenim res a perdre. Tant de bo pugui tancar aquesta etapa amb un gran èxit, a nivell de club i en el pla personal, perquè seria una gran satisfacció fer realitat un repte que sembla impossible com és superar un equip que és pràcticament insuperable. Ens uneix una gran amistat amb Jonatan Giráldez i li desitjo que guanyi la final de la Champions, però la demà, per allò de repartir, que ens la deixi per a nosaltres."

L'entrenadora catalana ha comentat que encara no sap què farà la temporada vinent:

"No tinc ni idea a on aniré. De moment ja els he comentat als meus pares que netegin l'habitació que tenia d'adolescent que potser m'hi he de plantar allà un temps." 

Mapi León, la gran novetat de la convocatòria blaugrana

El Barça ha viatja aquest divendres a Saragossa, on dissabte (18.30, TV3) jugarà la final de la Copa de la Reina davant la Reial Societat. L'equip blaugrana vol recuperar un títol que la temporada passada no va poder disputar perquè va ser eliminat en vuitens de final, tot i apallissar l'Osasuna (8-0), per l'alineació indeguda de Geyse Ferreira.

L'equip blaugrana viatja amb tot el seu arsenal a la capital aragonesa. Inclosa la saragossana Mapi León, que encara no té l'alta mèdica, però ja ha començat a entrar en les sessions d'entrenament amb el grup després de superar una greu lesió.

 

El Barça persegueix guanyar el seu tercer títol de la temporada, després de la Supercopa d'Espanya i la Lliga, i té com a gran objectiu un èxit inèdit fins ara per a elles: guanyar els 4 títols en joc la mateixa temporada.
Anar al contingut