El talent de Pau Cubarsí s'estrena a la Champions amb l'MVP
Cubarsí ja ha rebut l'MVP en algun partit, com el del seu debut a la Champions
Barça

La preferència de Pau Cubarsí de cara a la Pilota d'Or

De complir-se la voluntat del central blaugrana, seria el quart esportista de l'Estat en rebre el guardó

Redacció Esport3Actualitzat

L'últim dilluns d'octubre s'entregarà la Pilota d'Or 2024 i les travesses per endevinar els guanyadors estan a l'ordre del dia. En categoria femenina, la majoria de veus aposten per la segona d'Aitana Bonmatí, guanyadora de tot amb el Barça a qui només pot fer ombra alguna campiona olímpica nord-americana. Pel que fa als homes, els pronòstics són més oberts.

Per a Pau Cubarsí, per exemple, la cosa està entre tres. Els seus companys de selecció Rodri i Carvajal, vencedors de l'Eurocopa, i el brasiler del Madrid Vinícius. No obstant, si li pregunten quin nom preferiria sentir el pròxim 28 d'octubre no titubeja ni un segon: el migcampista del Manchester City, timó de la "roja", ara lesionat de gravetat.  

Si es compleix la voluntat del central blaugrana, seria el quart esportista de l'Estat a rebre el guardó, ampliant el saló de la fama de Luis Suárez (1960), Alèxia Putellas (2021, 2022) i Aitana (2023).

La pròspera generació de joves blaugranes, que el gironí encapçala al costat dels Lamine Yamal, Fermín, Casadó o Marc Bernal, evoluciona a passos de gegant. Pocs dubten que, quan els èxits col·lectius acompanyin el seu elevat rendiment individual, seran ells els que trauran el cap a les llistes de candidats dels premis més prestigiosos.

 

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
Anar al contingut