Champions League

La premsa francesa es desespera amb Messi després de l'eliminació del PSG a la Champions

En la remuntada del Reial Madrid, no es va veure l'argentí per enlloc, sense la màgia que ja li faltava últimament al Barça

Imma PedemonteActualitzat

Leo Messi té mala sort amb la Champions. Amb el PSG, tampoc. Era el seu gran objectiu, quan va fitxar per l'equip francès. Sumar una nova Copa d'Europa. El Reial Madrid va fer anar en orris els seus somnis d'aconseguir la cinquena, després de les guanyades amb el Barça els anys 2006, 2009, 2011 i 2015. El set vegades Pilota d'Or confiava que al costat del seu amic Neymar i d'un fenomen com Mbappé la cosa aniria rodada, que podria aconseguir-ho. Però no.

Messi ja va fallar un llançament de penal en el partit d'anada a París, que van guanyar, i al Bernabéu va estar desubicat i desaparegut. Una primera part en què encara va aparèixer, i una segona en què no se'l trobava i no va destacar en res. La premsa francesa ha estat esperant la seva aparició brillant, des que va arribar a París, i en aquests moments de desengany, no ha dubtat a atacar-lo sense filtres.

L'Équipe l'ha qualificat d'"Irrationel", irracional, però jugant -en francès- amb el seu nom, Lionel. Alguns comentaristes li han retret, a ell i a la resta de jugadors, la falta de professionalitat que van mostrar quan més se'ls necessitava. Messi i Neymar van deixar sol Mbappé, l'únic que funcionava, i un jugador sense equip que li doni suport ho té francament difícil, per no dir impossible.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut