Cristiano Ronaldo en un partit de la selecció portuguesa (Reuters)
Futbol

La profecia del 2010, 2014 i 2018 que faria campiona del Mundial Portugal

Segons aquesta teoria, la selecció liderada per Cristiano Ronaldo es proclamarà campiona del món el 18 de desembre a Qatar

Redacció Esport3Actualitzat

Si es compleix la profecia, Portugal aixecarà el trofeu de campiona del món el 18 de desembre. A falta de només tres dies per a l'inici del Mundial de Qatar, una teoria que afavoreix la selecció liderada per Cristiano Ronaldo sobrevola el panorama futbolístic.

Consisteix en tres casualitats que s'han donat en els últims anys amb el pitxitxi de l'Eurocopa anterior al Mundial. Després que David Villa va ser el màxim golejador a l'Eurocopa d'Àustria i Suïssa, l'any 2008, amb 4 gols, Espanya va guanyar el trofeu a Sud-áfrica el 2010.

El 2012, Mario Gómez va compartir amb Fernando Torres el trofeu de màxim golejador de l'Eurocopa disputada a Polònia i Ucraïna, amb tres dianes cadascun. L'any 2014, Alemanya es va proclamar campiona del món.

I, per últim, el cas de França. Griezmann va ser el màxim golejador de l'Eurocopa jugada en aquest país el 2016, amb 6 gols, i la mateixa selecció francesa va guanyar el Mundial el 2018.

Per tant, seguint aquesta cadena, Portugal hauria de ser la propera campiona del món, ja que Cristiano Ronaldo va ser el màxim golejador de l'Eurocopa del 2020, disputada el 2021, amb 5 gols.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut