Tino Pérez s'estrena a la banqueta blaugrana contra ElPozo Murcia (FC Barcelona)

L'amarga queixa de Tino Pérez per la plaga de lesions

Cinc jugadors del Barça han tornat lesionats de la Copa del Món, que va acabar diumenge passat
Redacció Esport3 Actualitzat

L'estrena de Tino Pérez a la banqueta blaugrana no serà fàcil. L'entrenador, que va arribar el passat estiu en substitució de Jesús Velasco, haurà d'afrontar el primer partit oficial de la temporada amb cinc baixes sensibles: Pito, Khalid, Lozano, Adolfo, Catela i Khalid. Tots ells es van lesionar durant el Campionat Mundial de Futbol Sala, que va finalitzar diumenge passat. El conjunt català jugarà fora de casa contra ElPozo Murcia, un rival que sempre dona guerra.  

El brasiler, que va guanyar la final del campionat mundial, estarà de baixa entre 8 i 10 setmanes per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta. El capità estarà fora del terreny de joc durant un mes per problemes al bessó esquerre, Adolfo 2 mesos per pubàlgia i Catela entre 5 i 6 setmanes per una lesió muscular al recte interior del quàdriceps. Khalid va tornar de la selecció marroquina amb un trencament del tendó de l'adductor llarg de la cama esquerra i es preveuen 3 mesos de baixa. 

El tècnic toledà s'ha queixat de la situació, assenyalant les federacions i els tornejos de seleccions:

"Quan un jugador es lesiona fora del club crec que qui ha de respondre és qui ho realitza, en aquest cas la FIFA, si és a Europa, la UEFA i, d'alguna manera, compensar tot això. Ara mateix el Barça ha de carregar amb tot el que passa, amb les conseqüències: jugadors que han arribat tocats o s'han lesionat i han agreujat les seves lesions".  

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut