Robert Lewandowski salta a la gespa de l'Allianz durant l'escalfament (REUTERS)

La rebuda de l'Allianz a la llegenda Lewandowski

Divisió d'opinions a la graderia de l'estadi muniqués quan el polonès ha sortit a la gespa, que va jugar vuit temporades a l'equip bavarès
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Que Robert Lewandowski va deixar empremta en les vuit temporades que va jugar amb la samarreta del Bayern s'ha fet notar aquesta nit a l'Allianz Arena. El davanter polonès va contribuir de manera decisiva a engreixar el palmarès de títols del club bavarès, però a bona part de l'afició no els va agradar la sortida del jugador i, encara menys, el fitxatge pel Barça.

Tal com ha explicat Oriol Serra, el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Alemanya durant LaTdT  la rebuda a Lewandowski no ha estat igual a totes les parts de camp. Al gol sud, on hi ha el grup de seguidors més cridaner, hi ha hagut una escridassada al jugador. Al gol nord, amb presència d'aficionats més tranquils, hi ha hagut més aplaudiments. Sobretot quan, a través de la megafonia, l'speaker ha recordat els gols que Lewandowski va marcar amb la samarreta del Bayern.

Abans del partit, Serra ha parlat així de l'ambient que esperava a Lewandowski:

 

 

Lewandowski va jugar vuit temporades a Munic i va marcar 344 gols en 375 partits. Va guanyar 19 títols, en què destaquen 8 Bundesligues seguides, una Champions (temporada 2019-2020), una Supercopa d'Europa i un Mundial de Clubs.

Quan la pilota ha començat a rodar, el Bota d'Or ha jugat com sap. En menys de 15 minuts ja havia avisat en dues clares ocasions.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut