Erling Haaland en un partit amb el Manchester City (Reuters)

La recepta secreta de Haaland per a l'èxit

El cor i el fetge de vaca, rics en micronutrients com la vitamina A, formen part de la dieta del davanter noruec
Redacció Esport3 Actualitzat

Les coses no arriben per si soles, i si no que l'hi preguntin a Erling Haaland. Amb 19 gols en 13 partits des que va arribar a la Premier League, és evident que darrere d'aquestes xifres estratosfèriques hi ha d'haver alguna fórmula màgica.

Al documental 'Haaland: The Big Decision", el davanter noruec ha revelat una sèrie de pràctiques saludables extravagants per obtenir un avantatge sobre els seus rivals. La dieta de l'atacant del Manchester City inclou menuts com el cor i el el fetge de vedella, que són rics en micronutrients com la vitamina A. 

El ioga és també un dels secrets per mantenir la forma de Haaland (@ErlingHaaland)

A més a més, Haaland també practica ioga, es fa banys de gel i criocàmeres per reduir la inflamació i inflor de les lesions, i utilitza ulleres de llum blava a la nit per reduir els efectes de privació de son que produeixen les pantalles. 

Entre les curiositats d'aquestes pràctiques habituals en el seu dia a dia, destaquen les més de 6.000 calories diàries que consumeix, és a dir, dues vegades i mitja més del que hauria de consumir un home. Tot i això, el davanter "citizen" ha acumulat 12 kg de múscul en els darrers 15 mesos. Una altra de les activitats del jove jugador inclou una cabina criogènica que pot arribar a temperatures de -200C i tan sols es pot utilitzar cinc minuts per evitar riscos greus per la salut, com hipotèrmia o congelació. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut