David Trezeguet amb la papereta d'Espanya (Reuters).

La República Txeca, Turquia i Croàcia, rivals d'Espanya de la fase de grups de l'Eurocopa de França

Aquest dissabte s'ha fet a París el sorteig de la fase final de l'Eurocopa del 2016 que organitza França
Actualitzat

El sorteig de la fase final de l'Eurocopa del 2016 de França ha deixat a la selecció espanyola enquadrada dins del grup D, juntament amb la República Txeca, Turquia i Croàcia. Els de Vicente del Bosque jugaran el seu primer partit del torneig el 13 de juny contra els txecs, el 17 s'enfrontaran als turcs per tancar la fase de grups contra els croats el dia 21.

El grup A és el de l'amfitriona, França, que comparteix amb Romania, Albània i Suïssa. En el grup B hi ha Anglaterra, Rússia, Gal·les i Eslovàquia. Els quatre equips del grup C són Alemanya, Ucraïna, Polònia i Irlanda del Nord. El grup E, amb Bèlgica, Itàlia, la República d'Irlanda i Suècia, serà un dels més igualats. El grup F estarà integrat per Portugal, Islàndia, Àustria i Hongria.

El partit inaugural de l'Eurocopa serà el 10 de juny a Saint Denis, amb la participació de França i Romania. La fase de grups durarà fins el 22 de juny, per donar pas als vuitens de final entre els dies 25 i 27 del mateix mes. Els quarts es disputaran entre el 30 de juny i el 3 de juliol. Les semifinals seran el 6 i el 7 de juliol, i la final el 10.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut