Mundial 2022

La resposta de Deschamps quan li pregunten per Benzema i la final del Mundial

El madridista no és sant de la devoció de l'entrenador francès i Deschamps ho va deixar clar durant la roda de premsa posterior al França-Marroc

Redacció Esport3Actualitzat

Des que es va saber que Karim Benzema seguia formant part de la llista de la selecció francesa per al Mundial de Qatar tot i haver abandonat la concentració per lesió, s'ha estat parlant sobre el possible retorn del Pilota d'Or per jugar la final de la Copa del Món. Aquesta opció sembla descartada pel cos tècnic francès, ja que la relació entre el seleccionador i Benzema es va refredar dies abans de l'inici del Mundial.

Didier Deschamps ha rebut una pregunta al respecte durant la conferència de premsa després de la victòria de França contra el Marroc a semifinals. La seva reacció, visiblement molest i esbufegant, dona a entendre fins a quin punt està fart de la qüestió:

"No respondré, següent pregunta."

Deschamps ja ha dit de totes les maneres possibles que, tot i que Benzema podria tornar a la concentració i jugar, si així ho estimés el cos tècnic, "no és una cosa que es tingui al cap".

Benzema, a punt

Per la seva banda, el davanter del Reial Madrid està plenament recuperat dels problemes físics i ha tornat als terrenys de joc per disputar un partit contra el Leganés mentre els seus compatriotes preparen la final del Mundial de Qatar 2022.

Al davanter blanc l'ha convidat la Federació Francesa de Futbol per anar a veure la final a Qatar. De moment, no està confirmada la seva presència, però si no canvia res, la seva participació a la causa no passaria d'estar al nivell d'un aficionat més.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut