Marcelo Bielsa a l'últim partit de la selecció uruguaiana (EFE)

La resposta de Marcelo Bielsa a les crítiques de Luis Suárez

El seleccionador de l'Uruguai ha donat la cara novament després de la derrota contra el Perú de cara a la classificació per al Mundial 2026
Redacció Esport3 Actualitzat

La Copa Amèrica d'aquest estiu va ser l'última vegada que Luis Suárez va competir amb la selecció de l'Uruguai. El davanter va comunicar el seu adeu de la celeste i el setembre passat va rebre un emotiu homenatge per la seva trajectòria a la selecció. Poc després, Luis Suárez no es va mossegar la llengua i va carregar contra l'actual seleccionador, l'argentí Marcelo Bielsa.

En una entrevista, l'exjugador del Barça va afirmar que l'entrenador tenia un mal tracte amb els jugadors de la plantilla. Suárez va remarcar que no seria estrany que més jugadors deixessin el combinat nacional i que hi ha treballadors de l'equip que no gaudeixen de la seva feina per culpa de Bielsa.

Bielsa respon a Suárez

L'eliminació a la Copa Amèrica en el polèmic partit contra Colòmbia va deixar tocat el combinat celeste. Des de llavors, els de Marcelo Bielsa no coneixen la victòria i sumen dos empats i una derrota en la classificació per al Mundial 2026. Aquest divendres van caure contra el Perú i se situen tercers a la classificació sud-americana. 

Després del partit, Marcelo Bielsa va respondre a les crítiques rebudes per part de Luis Suárez. El seleccionador va afirmar que les paraules del davanter no van afectar els jugadors ni la preparació del partit contra el Perú. 

"L'entrega de l'equip ha estat molt generosa, més enllà de com haguem jugat. No vinculo el que ha passat a com hem jugat ni crec que hagi tingut efecte que hagi estat una setmana amb molta efervescència."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut