El director esportiu de l'equip bavarès no està d'acord amb les paraules del davanter (REUTERS)

La resposta del Bayern a les paraules de Lewandowski

El director esportiu de l'equip bavarès, Hasan Salihamidzic, s'ha mostrat indignat amb les paraules del davanter polonès
Redacció Esport3 Actualitzat

Les declaracions de Robert Lewandowski, en què assegurava que l'equip bavarès hauria escampat "ximpleries falses" sobre la seva persona per justificar la seva sortida, ha aixecat polseguera al Bayern. En concret, el seu director esportiu, Hasan Salihamidzic, ha sortit al pas de les declaracions en una entrevista al mitjà alemany Bild.

Salihamidzic es mostrava indignat i desconcertat amb les paraules del seu exdavanter. El director esportiu del Bayern sortia en defensa de l'equip i acusava Lewandowski de marxar de mala manera.

No ho entenc. El meu pare sempre em deia que quan tu marxes d'un lloc, mai has de tancar la porta amb el cul. Ell està fent justament això.

Un comportament que, per a Salihamidzic podria venir provocat per Joan Laporta. De fet, el director esportiu de l'entitat bavaresa acusava directament el president blaugrana de l'actitud del davanter.

Parlarem amb Laporta d'això el pròxim cop que ens trobem.

Caldrà estar atents a les possibles reaccions a aquestes paraules del director esportiu del Bayern. I és que, segons apunten diverses informacions, Lewandowski podria aprofitar els dos dies de descans amb el Barça per viatjar a Munic a acomiadar-se dels seus companys.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut