Anna Lewandowska i el davanter del Barça, el dia de la presentació del futbolista al Camp Nou
Anna Lewandowska i el davanter del Barça, el dia de la presentació del futbolista al Camp Nou
barça

La resposta dels Lewandowski als petrodòlars de l'Aràbia Saudita

En els últims dies s'ha especulat amb l'interès pel polonès de l'Al-Hilal, pretendent també de Mbappé

Redacció Esport3Actualitzat

S'ha convertit aquest estiu en una pista d'aterratge de cracs mundials. Benzema, Kante, Brozovic, Mahrez i una llarga llista de jugadors contrastats no s'han resistit als encants econòmics de la Lliga de l'Aràbia Saudita. Els fitxatges d'estrelles, l'últim el francès del Newcastle Saint-Maximin, són gairebé diaris, però, Messi a banda, el que no arriba a la llum pública són les carbasses dels que rebutgen jugar al campionat més emergent.

En els últims dies s'ha especulat amb l'interès en Robert Lewandowski de l'Al-Hilal de Ruben Neves, Koulibaly o l'exblaugrana Malcom, i pretendent també de Mbappé. Però a jutjar per les paraules de la dona del davanter polonès, Anna Maria Lewandowska, nascuda amb el cognom Stachurska, més val que ni intentin picar a la porta del seu marit.

En una conversa amb l'escriptora Monika Sobien-Gorka, que ha dedicat un llibre a la seva pròspera carrera en els negocis, Anna assegura que el golejador, amb encara 3 anys més de contracte, "només està enfocat en el Barça". I ho remata amb una lúcida reflexió sobre com canvien els pols d'atracció futbolístics:

"Abans era moda anar als Estats Units, després a la Xina i ara és l'Aràbia, però encara no és el moment de pensar-hi. No sé què passarà, però no m'imagino viure fora de Barcelona."

Xavi respira tranquil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

 

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut