EUROPA

La resurrecció de Joao Félix a Europa

El portuguès anota dos gols i ocasiona un penal a la Conference League

Redacció Esport3Actualitzat

El començament de la segona etapa de Joao Félix al Chelsea no ha estat fàcil. El portuguès està tenint poca continuïtat a l'equip "blue" aquest principi de temporada. És suplent a la Premier, on acumula només 117 minuts en 5 partits, menys dels que va sumar en temporades anteriors amb l'Atlètic de Madrid de Simeone.

És per això que, cada vegada que li donen una oportunitat per lluir la seva qualitat com a futbolista, no la deixa escapar. Joao Félix ha aprofitat a la perfecció la titularitat que li ha concedit Maresca aquest dijous a la Conference League per sumar dos gols i demostrar que pot estar de forma més habitual a l'onze titular del tècnic italià.

Al partit de Conference League contra el Panathinaikos ha estat el líder de l'atac per excel·lència. Tres dels quatre gols del conjunt anglès els han provocat les seves botes i, juntament amb Mijailo Mudryk, ha marejat la defensa dels grecs. Joao Félix ha inaugurat el marcador al minut 22: amb un cop de cap, ha obert el joc per a la incorporació de l'ucraïnès, que ha enviat una passada a l'àrea perquè Félix rematés.

Deu minuts després que comencés la segona part, ja amb un 0-2 al marcador, ha anotat el doblet. En aquesta acció, l'espectacular xut de Joao Félix des de la frontal de l'àrea ha acabat al fons de la porteria rival. Partit rodó dels de Stamford Bridge, que ara mateix lideren la taula de la Conference amb 6 punts i la major diferència de gols a favor.

Joao Félix va ser el fitxatge més car de la història de l'Atlètic de Madrid i amb la sortida al Chelsea buscava tornar a sentir-se futbolista. Aquest dijous ho ha fet amb un doblet i una gran actuació que suposa un punt d'inflexió en la seva evolució a la Premier.