Cubarsí jugant contra el PSG a Montjuic
Cubarsí jugant contra el PSG (Europa Press)
Futbol

La reunió que podria haver portat Pau Cubarsí al City

Segons el pòdcast "Barça reservat", els representants del jugador es van reunir amb la direcció esportiva del Girona: li oferien jugar al primer equip gironí i la possibilitat, en un futur, de jugar al Manchester City

Redacció Esport3Actualitzat

L'any passat, el futur de Pau Cubarsí podria haver canviat de manera radical. Segons el pòdcast "Barça reservat", de Catalunya Ràdio, el Girona va atacar el fitxatge del central i li oferia, a més a més de jugar a les ordres de Míchel, la possibilitat de recalar al Manchester City en un futur.

L'estiu passat va haver-hi una reunió entre els representants del jugador i Quique Cárcel, director esportiu gironí. Volien que Cubarsí jugués directament al primer equip. En aquell moment, el jove jugava al juvenil B del Barça i era un desconegut per al gran públic.

Quan tot semblava encarrilat i tant Cárcel com els representants del jugador tenien la sensació que acabaria a Girona, va ser Cubarsí qui va dir que no, tot i que era una proposta més que atractiva, no només pel fet de tornar a casa --ja que, el central va sortir del club gironí amb 13 anys per jugar a l'entitat culer--, sinó també per tenir la possibilitat d'arribar a l'actual campió d'Europa, el Manchester City.

Per sort dels blaugranes, la jove promesa es va plantar i va decidir que continuar a Barcelona era el millor per al seu futur.

La temporada de Cubarsí

El central i Lamine Yamal estan sent les millors notícies de la temporada en clau Barça. Cubarsí ja ha jugat dinou partits, setze com a titular, en la seva primera temporada com a professional. A més a més, ha sigut indiscutible en els partits més importants, com en els dos duels contra el PSG, dels quals va disputar els 90 minuts.

D'altra banda, també l'ha cridat Luis de la Fuente per debutar amb la selecció.

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
Anar al contingut