Rubiales donant explicacions a Las Rozas (Reuters)

La RFEF acusa Jennifer Hermoso de mentidera

L'ens federatiu acusa la futbolista de contradir-se i d'haver sigut "abduïda" pel sindicat Futpro
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Luis Rubiales

Tres comunicats en menys de 24 hores. Un primer responent a les 81 jugadores que es neguen a tornar a la selecció, un segon sobre la suspensió provisionals de Rubiales per la FIFA, i un tercer adreçat directament a Jennifer Hermoso, on la Federació l'acusa directament de mentir.

"Hem de manifestar que la Sra. Jennifer Hermoso menteix en totes les afirmacions que formula en contra el President, com tindrem ocasió d'acreditar en el moment oportú".

En el text, la RFEF defensa que disposa de tots els informes que acrediten la versió de Rubiales -que el petó va ser consentit- i avisa que prendrà accions legals contra "totes aquelles persones que estan falsejant la realitat i cometent delictes molt greus".

El text denuncia contradiccions en la versió de Jennifer Hermoso, que assegura que es va sentir víctima d'una agressió.

"Les greus acusacions de la Sra. Hermoso des que ha sigut abduïda pel Sindicat Futpro ens mouen a preguntar-nos a quins interessos respon el sorprenent canvi respecte la seva versió inicial. Els fets són els que són; i per molt comunicats que vulguin treure per tergiversar la realitat, és impossible canviar el que va passar".

La RFEF dispara contra Futpro

La RFEF considerat que Hermoso ha estat "abduïda" pel Sindicat Futpro i ha contraatacat a base de comunicats. L'ens federatiu anuncia que emprendrà accions legals contra Jenni Hermoso per defensar l'honorabilitat del seu president, Luis Rubiales, davant l'escarni que diuen que ha patit en les últimes hores.

El comunicat intenta desmentir les declaracions de la jugadora Jenni Hermoso, detallant amb fotografies l'abraçada i el petó forçat durant les celebracions del Mundial. 

"L'RFEF i el Sr. president demostraran cadascuna de les mentides que es difonguin, ja sigui per algú en nom d'una jugadora o, si fos el cas, de la mateixa jugadora".

A més a més, davant la vuitantena de jugadores que van signar el suport a Hermoso i que van negar-se a anar a la selecció, els recorda que si són cridades, és obligatori que hi vagin. 

"L'RFEF respecta com ha respectat en tot moment les decisions de les jugadores de voler participar o no amb la selecció espanyola en els partits internacionals, si bé deixa constància que la participació amb la selecció és una obligació de totes les persones federades si són cridades a participar-hi."

 

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut