Els de Luís Enrique no acaban de trobar-se en aquesta Lliga de les Nacions (EFE)
FUTBOL

La "roja" torna a empatar a la Lliga de les Nacions (2-2)

El combinat espanyol ha de salvar els mobles a l'últim minut contra la República Txeca i segueix sense saber què és la victòria

Redacció Esport3Actualitzat

Segon partit d'Espanya a la Lliga de les Nacions i segon empat per als de Luis Enrique. Després de l'1 a 1 contra Portugal d'aquest dijous, aquest diumenge la "roja" ha empatat a 2 a Praga contra la República Txeca. Els espanyols han demostrat mancances en defensa, i ja al minut 4 Pesek feia avançar el combinat txec (1-0) amb un gol que el VAR havia de revisar. Just abans del descans, Gavi igualava el marcador (1-1) i es convertia en el golejador més jove de la història de la selecció espanyola, superant Ansu Fati.

A la segona meitat, Kuchta tornava a posar els txecs al capdavant (2-1) i, en l'últim minut, Íñigo Martínez, de cap, salvava els mobles per al combinat de Luis Enrique (2-2).