Robert Lewandowski corre a celebrar un dels seus gols (Reuters)
Barça

La segona joventut de Lewandowski: ja supera el seu debut blaugrana

El davanter polonès suma el seu tercer hat-trick de blaugrana i ja firma 10 gols en 9 partits a la Lliga

36 anys no són res per a Robert Lewandowski, que ha recuperat la rapidesa i precisió de moviments que ja havia exhibit en els seus primers mesos com a blaugrana. I també el seu olfacte golejador: amb el seu hat-trick a Mendizorrotza, l'ariet blaugrana ja suma 10 gols en 9 partits a la Lliga 2024-25. El Barça torna a tenir un davanter de referència incontestable i el polonès va disparat cap al seu segon pitxitxi. Amb aquest hat-trick, posa distància respecte dels perseguidors: Ayoze (6 gols), Mbappé (5), Lo Celso (5) o Vinícius (4) són força lluny ara per ara.  

Les xifres d'aquesta temporada de Lewy són fins i tot millors que en la seva arrancada com a blaugrana, quan es va guanyar els elogis generals. A aquestes alçades, a la temporada 2022-23, el de Varsòvia sumava 9 gols a la Lliga, un menys que ara. Per recordar la foto completa, va acabar aquella campanya amb 23 gols a la Lliga, que li van valdre el premi al màxim golejador de la Lliga, i 33 entre totes les competicions. 

Lewandowski va tenir una baixada de productivitat golejadora la temporada passada i es va quedar en 19 gols a la Lliga, suficients per ser el màxim golejador de l'equip, però lluny dels 24 d'Artem Dobvyk, aleshores l'artiller del Girona, que el va succeir a la llista del pitxitxi. En el total de competicions oficials, el polonès en va celebrar 26, 7 menys que en la seva primera campanya de blaugrana

En l'actualitat, ja en porta 12, entre els 10 de Lliga i els 2 que va marcar en l'últim partit de Champions, contra uns Young Boys massa tendres per contenir el golejador polonès. 

  

  

Anar al contingut