Nico Williams durant la final de l'Eurocopa passada (Europa Press)

La selecció espanyola es queda també sense Nico Williams

El català Sergio Gómez ha estat cridat en el lloc del jugador de l'Athletic, l'enèsima baixa en la convocatòria de Luis de la Fuente
Redacció Esport3 Actualitzat

Les seleccions també estan començant a notar els efectes de l'estirament dels calendaris. Els seleccionadors cada vegada han de fer més canvis en els plans inicials per les lesions dels jugadors. El tècnic campió d'Europa, Luis de la Fuente, no n'és una excepció: en la seva última llista, per als partits contra Dinamarca (12 d'octubre) i Sèrbia (15 d'octubre), ja va haver de prescindir d'alguns dels jugadors que van guanyar l'Eurocopa per causes majors, com Unai Simón, Rodri, Olmo, Robin Le Normand o fins i tot Fermín.

Però des de divendres passat, quan va publicar la llista, ha hagut de fer diverses variacions. A la baixa del greument lesionat Dani Carvajal, s'hi ha afegit la de Ferran Torres, que estarà unes vuit setmanes fora de competició. El que havia de ser el substitut del blaugrana, Bryan Gil, del Girona, no va arribar a incorporar-se a la concentració de la selecció per molèsties. En les últimes hores hi ha hagut una altra baixa: la de Nico Williams. I amb ell ja hi ha més titulars de la final de l'Eurocopa passada a la infermeria que disponibles.

L'extrem de l'Athletic ja no va poder jugar contra el Girona per un cop a la zona sacroilíaca que es va fer en un entrenament la setmana passada. Tot i així, va viatjar a la concentració, però en veure que no el podrà tenir a punt per als dos partits, De la Fuente ha decidit desconvocar-lo i cridar el badaloní Sergio Gómez (Reial Societat), integrant de la selecció campiona olímpica.

Amb la incorporació de Gómez, ja són set els jugadors catalans presents a la selecció espanyola: també hi són David Raya, Óscar Mingueza, Pau Cubarsí, Marc Cucurella, Aleix Gómez i Lamine Yamal.  

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut