Dest i Eric Garcia (Europa Press)

La situació dels cedits del Barça: els jugadors que poden donar un impuls en el futur

Alguns jugadors prestats a altres equips poden tenir opcions de tornar al conjunt blaugrana o deixar milions a les arques
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
AnsuFati

Quan falten pocs dies per tancar l'any, el Barça continua atent als seus jugadors cedits. Un gran nombre de futbolistes estan en préstec a altres equips i poden reforçar l'equip de Xavi en un futur pròxim. 

En cada cas, però, la situació és ben diferent. Hi ha jugadors com Eric Garcia a qui els està anant molt bé la cessió i són protagonistes en els seus equips. D'altres, com Ansu Fati amb el Brighton, no estan tenint sort i un retorn triomfal al Barça sembla més complicat.

Anàlisi de la situació dels jugadors cedits pel Barça 

 

Eric Garcia (Girona)

 

Va sortir a la recerca de minuts i els va trobar al Girona, on és titular i peça indispensable de l'equip revelació d'aquesta temporada. Ja sigui com a central o de lateral, el de Martorell és un titular indiscutible en l'onze dels de Míchel.

Al Barça, té al davant Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen i Iñigo Martínez, però ara mateix es troba en un moment de forma millor que el de tots ells.

Sergiño Dest (PSV Eindhoven)

 

Després d'una primera cessió al Milan que no va anar gaire bé, està aprofitant l'oportunitat al PSV Eindhoven neerlandès, on s'ha consolidat com a titular jugant tant de lateral dret com d'esquerre. El seu equip és líder de l'Eredivisie amb ple de victòries (16) i està classificat per als vuitens de final de Lliga de Campions. El PSV té una opció de compra no obligatòria sobre Dest a final de temporada.


Ansu Fati (Brighton & Hove Albion)

 

El davanter va començar força bé i recuperant sensacions. En 14 partits, va marcar quatre gols i va donar una assistència. Però una nova lesió muscular el va apartar bruscament de l'equip. El jove jugador propietat del Barça s'ha de recuperar i almenys tornar al nivell d'abans de la lesió. 

Clément Lenglet (Aston Villa)

 

El francès va començar amb molt poc protagonisme i jugant minuts especialment en els partits de Conference League. En els últims partits, però, Emery ha començat a confiar en Lenglet. Ha estat titular en els últims dos partits, i fins i tot contra el United va donar una assistència de gol.

Julián Araujo (Las Palmas)

 

El mexicà és un dels casos que estan funcionant millor com a cedits. En el primer tram de temporada no era titular habitualment, però en els últims partits García Pimienta li ha donat confiança com a lateral dret titular. Està nominat com a millor jugador sub-23 del mes de desembre a la Lliga. 


Pablo Torre (Girona)

 

El migcampista ha participat en 13 partits, tot i que en només dos ha estat titular. La realitat és que Míchel no acaba de confiar en el jove talent blaugrana, tampoc com a principal substitut dels titulars.

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut