La sorprenent feina que li agradaria tenir al "party boy" Jack Grealish si no fos futbolista

El nom propi de la celebració del triplet "citizen" voldria treballar en un dels seus llocs preferits al món
Redacció Esport3 Actualitzat

Els vídeos de Jack Grealish festejant la Champions embriaguen la xarxa des de dissabte a la nit. D'Istanbul a Manchester, passant per Eivissa, l'extrem de 27 anys està gaudint de la celebració del triplet "citizen" com si s'acabés el món. Un frenesí d'alcohol, música i bromes reproduït a les xarxes en temps reals que ha fet que molta gent vulgui saber més coses del "party boy".

En aquest sentit, poca gent sap quina és la vocació secreta del futbolista de 27 anys. La va confessar quan tenia 19 anys i començava a despuntar a l'Aston Villa. Si no fos jugador de futbol, "no seria guixaire", com el seu pare, "seria un promotor de festes a Tenerife". Grealish, que mai no ha amagat el seu hedonisme, gaudiria "omplint clubs de festa" en un dels seus llocs preferits del món.

I això que un viatge a les Canàries va ser el causant d'una de les polèmiques extraesportives més sonades. Quan encara era jugador del club de Birmingham, la seva ciutat, el van caçar dormint begut en un carrer de la seva estimada illa canària.

Grealish dormint al carrer a Tenerife (Daily Mail)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut