Hoquei patins

La sotana cega de Xavi Crespo, el millor gol de la primera jornada de l'OK Lliga

La fuetada de Miquel Serret (Lleidanet Alpicat) a peu parat; la rematada per sota de les cames de Maxi Oruste (Reus Deportiu) i la sotana cega de Xavi Crespo (Senergy Sant Just), millors gols de la primera jornada de l'OK Lliga

Joan FerranActualitzat

L'OK Lliga 2024-2025 ha arrencat aquest cap de setmana amb un total de 33 gols. Comencem el Top 3 amb el gol de Miquel Serret (Lleidanet Alpicat), en l'empat a 3 contra el Recam Làser Caldes. En una acció de 3 contra 2, Serret atura la transició i a peu parat, treu una fuetada ajustada per avançar el seu equip. Decisió valenta i bon gol de Serret per un Alpicat que debuta a la lliga!

En el número 2, el detall de qualitat del reusenc Maxi Oruste, en l'empat entre Igualada Rigat i Reus Deportiu (1-1). El jugador argentí del Reus comença i acaba la jugada: després d'un 'boolling', Oruste recull una bola morta dins l'àrea i s'inventa una rematada pe sota les cames per marcar. Gran recurs tècnic d'Oruste!

I amb el número 1, la sota cega de Xavi Crespo, en la golejada del Senergy Sant Just sobre el Vilafranca Capital del Vi (6-2). El davanter del Sant Just rep una bola interior d'esquena a porteria, i la desvia per sota les cames sense mirar per enviar-la a l'escaire. Espectacular! Atenció a l'equació: d'esquena, per sota les cames i sense mirar: una sotana cega! Benvinguts a l'espectacle de l'OK Lliga!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut