L'estadi de Wembley va acollir la final de l'Eurocopa (EFE/EPA/ANDY RAIN)

La UEFA obre procediments disciplinaris a la federació anglesa per incidents a la final de l'Eurocopa

L'organisme presidit per Alexander Ceferin estudiarà quatre càrrecs contra la federació anglesa: invasió de camp per part dels seguidors anglesos, llançament d'objectes, disturbis durant l'himne nacional i l'ús de focs artificials per part dels seguidors anglesos 
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa2020

La UEFA ha anunciat aquest dimarts que obrirà procediments disciplinaris a la Federació Anglesa de Futbol (FA) pels incidents de diversa índole que van causar els aficionats anglesos durant la final de l'Eurocopa que van disputar Itàlia i Anglaterra a l'estadi de Wembley.

En concret, l'organisme presidit per Alexander Ceferin estudiarà quatre càrrecs contra la federació anglesa: invasió de camp per part dels seguidors anglesos, llançament d'objectes, disturbis durant l'himne nacional i l'ús de focs artificials per part dels seguidors anglesos.  

"El cas serà tractat per l'Organisme de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA (CEDB) en el moment oportú. Per separat, s'ha designat un inspector d'Ètica i Disciplina de la UEFA perquè dugui a terme una investigació disciplinària sobre els esdeveniments que van involucrar aficionats que van ocórrer als voltants de l'estadi", segons ha informat la UEFA en un comunicat oficial.  

La final de l'Eurocopa entre Itàlia i Anglaterra va comptar amb incidents abans, durant i després del matx amb aficionats que van intentar accedir sense entrada a l'estadi de Wembley, baralles a les rodalies de l'escenari de la final i llançament d'objectes, entre altres actes vandàlics.

 

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut