Lamine Yamal, malson de Rabiot durant la semifinal de l'Eurocopa (EFE)

La doble venjança de Lamine Yamal contra Adrien Rabiot després del seu golàs a l'Espanya-França

Una de les imatges virals del triomf d'Espanya contra França a l'Eurocopa la va protagonitzar Lamine Yamal, que tenia un compte pendent amb Adrien Rabiot, jugador de la selecció francesa
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024

El francès Adrien Rabiot va voler posar pressió sobre el jove jugador blaugrana abans de la semifinal, però la resposta de Lamine Yamal va ser implacable: un golàs antològic. I amb un espectador de luxe a primera fila, Rabiot. El francès no va poder parar la perla espanyola i va veure des de molt a prop la seva obra d'art.

Lamine Yamal es va prendre a la valenta el repte de "demostrar més coses" del francès. La frase li devia quedar gravada i, com demanava Rabiot, el blaugrana va fer el que no havia fet fins ara: marcar un gol a l'Eurocopa. Era la primera part de la venjança.

El de Mataró va marcar un autèntic golàs. Va rebre la pilota fora de l'àrea, va deixar a terra Rabiot i va enviar un esfèric inabastable a l'escaire defensat per Maignan.

Amb aquest gol, Lamine Yamal va fer història, en convertir-se en el jugador més jove a marcar un gol a la història de l'Eurocopa.

L'encàrrec de Lamine a Rabiot

Un feliç Yamal, quan va acabar el partit, sense perdre el seu somriure, es va acostar a la càmera que en aquell moment estava retransmetent la seva alegria i va pronunciar dues paraules mentre movia les mans: "Parla, parla", en al·lusió directa al missatge de Rabiot.

La premsa francesa reconeixia el mèrit del golàs, que qualifica com a "sublim" o "joia", un autèntic golàs que va ser el punt d'inflexió amb què es va iniciar la remuntada de la selecció espanyola.

Al de Mataró li van preguntar precisament per aquest gest i el seu destinatari, i Lamine Yamal va respondre amb la segona part de la venjança:

"La persona per a la qual era, suposo que ja deu saber que anava per a ell."

 

Una cosa és segura: el francès Adrien Rabiot es recordarà sempre de les seves paraules hores abans de la semifinal amb Espanya. En lloc d'intimidar-lo, va encendre la guspira en aquest jove que dissabte fa disset anys. El que va venir després ja és història del futbol europeu.

 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal Eurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut