Jugadors i jugadores del Barça es poden veure afectats per la decisió de la RFEF
Futbol

La xocolata del lloro: la mesura de la RFEF per no carregar de minuts jugadors i jugadores

La modificació, que afecta doblement el Barça, es portarà a terme tant a la Supercopa masculina com a la femenina, a petició dels mateixos clubs participants

Redacció Esport3Actualitzat

No resoldrà de cop els problemes d'excés de minuts per als jugadors i jugadores d'elit, però almenys pot evitar sobrecarregar-ne alguns. La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha acordat que eliminarà les pròrrogues als partits que es disputin de la Supercopa d'Espanya, tant el categoria masculina com en categoria femenina. 

La mesura afecta, entre altres equips, el Barça, que disputarà totes dues competicions

La RFEF assegura que aquesta modificació del reglament a petició dels clubs participants i seguint la tendència d'altres competicions a nivell europeu o mundial o, sense anar més lluny, a la mateixa Copa del Rei. L'ens federatiu inisisteix que la principal motivació és alleujar la càrrega de minuts dels jugadors.D'aquesta manera, si al final del temps reglamentari el marcador reflexteix un empat, s'airà directament a la tanda de penals per establir un vencedor.     

La Supercopa masculina es jugarà a l'Aràbia Saudita del 8 al 12 de gener. El Barça s'enfrontarà amb l'Athletic i, en l'altra semifinal, el Reial Madrid jugarà contra el Mallorca. 

La Supercopa femenina, per la seva banda, es disputarà del 21 al 25 de gener en una seu encara per determinar. El Barça tindrà com a rival en semifinals l'Atlètic de Madrid, mentre que l'altra semifinal la disputaran Reial Madrid i Reial Societat.

 

Anar al contingut