Paños, fent broma amb els trofeus aconseguits (FC Barcelona)

L'adeu de Sandra Paños al Barça en el seu any més complicat

La portera Sandra Paños s'acomiada, igual que Mariona, amb el suport de totes les companyes i membres del club en una emotiva roda de premsa
Redacció Esport3 Actualitzat

Sandra Paños tanca una etapa de 9 anys com a portera del Barça.

No ha estat un any fàcil per a la blaugrana, després de quedar-se fora de la selecció al Mundial i d'haver estat una de 'Les 15'.

"Ha estat l'any més difícil de tots... El més complicat, però en què més he crescut."

 

 

Les jugadores blaugranes no s'han perdut el comiat de Paños

S'ha acomiadat amb una veu entretallada davant les seves companyes, que li han donat suport al complet des de les dues primeres files de la sala de premsa, i davant dels membres del club i els molts periodistes que no s'han volgut perdre l'acte.

"És un dia molt emotiu i especial per a mi... Crec que ha estat un viatge extraordinari que no hauria pogut imaginar ni en els meus millors somnis... He crescut molt, esportivament i personalment. Puc dir amb el cap molt alt que ho he donat tot per aquest escut."

Paños se sent especialment orgullosa d'haver format part d'una generació de jugadores que han fet créixer el futbol femení dins la societat.

"He volgut ser aquella referent que a totes nosaltres ens van faltar. El llegat que deixem és la motivació més gran per a les següents generacions. Hem trencat barreres i hem alçat la veu."

Amigues com Vicky Losada, amb qui va compartir 6 temporades, no s'han volgut pedre el comiat a la "millor portera de la història del Barça", tal com l'han presentat des del club a la roda de premsa.

Líder de la porteria a l'equip que va guanyar les dues Champions el 2021 i 2023, Paños va arribar al Barça el 2015. Gairebé deu anys després, el seu nom és història blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut