Barça

L'adjectiu amb què Laporta qualifica "l'escàndol" de Milà

El president del FC Barcelona s'ha mostrat molt crític amb l'arbitratge que els blaugranes van rebre en la derrota contra l'Inter de Milà

Redacció Esport3Actualitzat

Cinc dies després de la derrota a Milà davant l'Inter, el polèmic arbitratge rebut encara està en boca de tothom a Can Barça. A l'Assemblea de compromissaris celebrada aquest dissabte, Joan Laporta s'ha mostrat molt crític tant amb Slavko Vincic, àrbitre principal, com amb Pol van Boekel, àrbitre del VAR.

"No volia dir-ho però tots ens hem emprenyat molt aquesta setmana. L'arbitratge que vam patir a Milà contra l'Inter és vergonyós. Ho vaig fer saber a la UEFA, però ho hem deixat aquí. L'arbitratge del VAR, a més, ja vam tenir-lo a Munic, on va haver-hi un penal a Dembélé que era obvi."

El president del FC Barcelona ha explicat que la resposta que la UEFA ha donat al club ha estat que "no tenen costum de comentar les decisions arbitrals" i ha assegurat que "l'escàndol va ser tan evident que tothom ho va veure menys els àrbitres".

"Que l'àrbitre no ho veiés mira, però que ni el del VAR l'obligués a veure-ho... Va ser vergonyós, i la UEFA s'ho ha de fer mirar i professionalitzar-ho tot més. És un perjudici per al nostre club i afecta molt a la reputació dels àrbitres, però, malauradament, per molta queixa que fem, no podem fer res per revertir aquesta decisió."

Laporta, tot i això, s'ha mostrat convençut que l'equip sumarà els punts suficients en els tres partits restants per poder-se classificar per a la ronda següent de la Champions League.

"Espero que no fallem. Amb l'equip que tenim, tothom pensa que podem guanyar els tres partits que ens queden."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut