Mbappé en una imatge recent (Reuters)

L'advocada d'Mbappé es pronuncia sobre el cas de violació a Estocolm

Mbappé es troba serè, però atònit per la voràgine mediàtica
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
kylian Mbappé

La Fiscalia sueca ha confirmat a través d'una nota que investiga Mbappé i el seu entorn per "sospita de violació" per uns fets ocorreguts el 10 d'octubre al cèntric hotel d'Estocolm on es van allotjar. 

Marie-Alix Canu Bernard, advocada de Kylian Mbappé, ha fet al·lusió a informacions publicades en mitjans suecs que relacionen el davanter francès amb un cas de presumpta violació a Estocolm.

L'advocada ha declarat aquest dimarts a l'informatiu de la televisió TF1 que l'existència d'una denúncia "no constitueix la veritat" i "no prova res". Canu-Bernard ha assegurat que Mbappé "no està mai sol" per referir-se a l'entorn de guardaespatlles i altres persones que en tot moment acompanyen el jugador.

"Kylian Mbappé no està mai sol per no exposar-se a situacions de risc.

"Això exclou totalment que hi pugui haver una acció reprensible per part seva (...) això és una certesa absoluta."

"El futbolista està particularment serè, però atònit per aquesta voràgine mediàtica que ell no entén."

Qüestionada sobre si el seu client respondria davant la Justícia sueca, on s'investiga una denúncia d'una dona, l'advocada ha contestat afirmativament:

"N'és una prova que ha entrenat avui (amb el Reial Madrid). No hi ha res que se li pugui retreure."

La lletrada ha avançat també que estan preparant una demanda per "denúncia calumniosa" que presentaran en les pròximes hores.

L'hotel d'Estocolm on haurien tingut lloc els fets (EFE)

La reacció de Mbappé: apuntar al PSG

Mbappé ha qualificat les informacions de la premsa local de "fake news". El crac es defensa assenyalant el PSG d'estar darrere del que considera una "notícia falsa". Cal recordar que Mbappé i el seu anterior club tenen pendent un judici pels 55 milions d'euros que el jugador reclama en concepte de salari i primes.

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut