Grues treballant en les obres de l'Spotify Camp Nou
Grues treballant en les obres de l'Spotify Camp Nou (Europa Press)
Barça

L'Ajuntament contradiu el Barça sobre les llicències del Camp Nou

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona ha advertit que si el Barça torna amb retard al seu estadi no serà per culpa de les llicències del consistori

Redacció Esport3Actualitzat

"L'Ajuntament no serà responsable del retard en el retorn del Barça al seu estadi." Així de clar s'ha mostrat el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé, quan ha parlat de les llicències del nou Camp Nou. Segons el regidor, els permisos no seran un problema perquè es treballen de manera paral·lela.

"L'Ajuntament sempre és àgil en aquestes coses. Els permisos i les llicències és quelcom molt seriós, sobretot en un espai en què han d'assistir milers i milers de persones. Això requereix una feina. Tot el que es pugui avançar s'avançarà. El retard de les obres no ve donat pel temps que triga una llicència a donar-se o no; ve per les mateixes obres. L'Ajuntament no serà mai responsable del retard de l'entrada del Barça al nou estadi."

Contradicció a la versió del club

Dilluns passat, en roda de premsa, la vicepresidenta del Barça, Elena Fort, va explicar que el club treballa per tornar a jugar al nou Camp Nou abans que acabi l'any. Fort, però, va afegir que la concessió de les llicències podria condicionar aquest calendari. Una versió diferent a la que aquest divendres ha explicat David Escudé al programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio.

"Estem treballant a totes les hores per tenir l'estadi preparat per poder jugar un partit a final d'any. També hem matisat que hi ha una qüestió de llicències, que pot ser que no arribi l'última setmana de desembre i que arribi a la segona de gener, perquè hi ha vacances de Nadal."

Anar al contingut