Lamine Yamal es perfila com a candidat per substituir Dembélé

El jove extrem de només 16 anys ha sortit en el minut 79 i ha revolucionat completament el partit

A Lamine Yamal no li falta talent. El jove jugador del Barça ha estat la gran notícia del Trofeu Joan Gamper contra el Tottenham. L'extrem de només 16 anys ha sortit a la segona part i ha participat directament en la remuntada blaugrana.

Ha fet la passada que ha deixat el gol en safata a Ferran Torres en l'empat a dos en el minut 81. Uns minuts després ha tornat a ser protagonista en participar en el 3-2 que ha fet Ansu Fati. Ha fet una gran maniobra per superar un defensa rival i deixar la pilota a Ferran Torres, que ha assistit Ansu.

Però no s'ha aturat aquí. Yamal també ha participat en el 4-2. Ha filtrat una passada a Fermín, que ha trobat Abde per sentenciar el partit. Des que ha sortit, Yamal ha estat un corcó per a la defensa del Tottenham.