Lamine Yamal ja és un fix amb Luis de la Fuente (Europa Press)
futbol

Lamine Yamal escull entre Eurocopa i Jocs Olímpics: "No seria lògic anar als dos"

El jove crac del Barça descarta fer el doblet de competicions amb la selecció espanyola a l'estiu perquè seria sobrecarregar-lo de partits

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal ha respost a una de les grans inquietuts de l'entorn blaugrana. La seva explosió al primer equip del Barça l'ha portat a tenir un lloc fix a la selecció espanyola i, per tant, convocable per jugar l'Eurocopa i també els Jocs Olímpics de París d'aquest estiu. El diamant mataroní és conscient que això a la seva edat (16 anys) pot suposar un risc massa alt pel seu cos tenint en compte el precedent tan proper com el de Pedri.

El canari va empalmar Eurocopa i els Jocs de Tòquio el 2021 i a partir d'aleshores no ha parat d'encadenar lesions. En un avanç d'una entrevista a Mundo Deportivo, Lamine Yamal assegura que "no seria lògic" anar a l'Eurocopa i als Jocs Olímpics el mateix any.

"Pedri és un exemple, és l'únic que jo sàpiga que ho ha fet. Per mi és un exemple del què pot passar... No seria lògic anar a les dues competicions (Eurocopa i Jocs). Des que he començat s'ha parlat que no se'm carregui, que no jugui massa. No tindria sentit anar a les dues. Òbviament si he d'anar, estàs jugant amb Espanya i és un somni... sobretot estic enfocat a l'Eurocopa. El més important seria estar per l'Eurocopa", ha dit Lamine Yamal


Estaria per veure si la selecció espanyola fos eliminada tot just començar quin protagonisme voldria tenir Lamine als Jocs Olímpics.

Des del Barça, ja s'han mostrat reticents a què Lamine Yamal encadeni l'Eurocopa i els Jocs. Deco va ser contundent en el cas de Lamine i també amb Pau Cubarsí. "No volem en cap cas que els jugadors vagin a l'Eurocopa i després als Jocs Olímpics. No volem i la Federació ja ho sap. Ara queda parlar amb els jugadors i ho gestionarem perquè no succeeixi", assegurava Deco fa pocs dies.

Luis de la Fuente va convertir Lamine en el jugador més jove de la història (16 anys, 1 mes i 26 dies) a debutar amb la "Roja" en fer-lo jugar davant de Geòrgia en partit classificatori per l'Eurocopa. Va ser el setembre passat. En total ja ha disputat 6 partits amb Espanya i ha marcat dos gols.

Lamine amb Luis de la Fuente
ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsLamine Yamal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut