Lamine Yamal en el moment de ser substituït a Vitòria (EFE)

Lamine Yamal explica per què es va enfadar quan el van canviar contra l'Alabès

El davanter del Barça va marxar visiblement molest del camp quan Flick va ordenar el canvi per Ansu Fati
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lamine Yamal

Les "caretes" de Lamine Yamal en els dos últims partits del Barça han portat cua. El mataroní va ser substituït tant en el partit de Champions contra el Young Boys com diumenge a Vitòria contra l'Alabès. La seva actitud s'havia interpretat els últims dies com una enrabiada pel fet de ser substituït. 

La jove estrella blaugrana ha aclarit per què va marxar del camp enfadat quan a Vitòria Hansi Flick va ordenar el seu canvi per Ansu Fati al minut 67. El Barça guanyava 0-3 amb un hat-trick de Lewandowski. A diferència de com té acostumada l'afició, aquest cop el jove Lamine no va fer cap gol ni cap assistència.

"Jo crec que, més que enfadat, era que no estava content amb el meu partit i pensava que podia jugar millor. Crec que podia haver fet un millor partit. La veritat és que m'exigeixo molt. Jo crec que aquesta és la línia que he de seguir per poder jugar tots els partits al 100%. I res, era amb mi mateix", ha dit Yamal en una entrevista a RNE.

Héctor Fort consola Lamine Yamal, enrabiat a la banqueta de l'Alabès (Dazn)

De fet, el tècnic alemany li va preguntar directament si estava molest pel canvi. "Li vaig dir que no, que era per mi perquè crec que no vaig ajudar del tot bé l'equip. Podria haver ajudat més. Per al següent partit li vaig dir que estaria al cent per cent", ha assegurat el futbolista de 17 anys.

Sobre Flick, ha assegurat que "és molt proper a tots els jugadors", tant els joves com els veterans, i ha valorat la confiança que dona a tota la plantilla: "Es veu que estem molt còmodes en el vestidor i tots els que surten de la banqueta ho fan també amb molta confiança".

"Estem gaudint molt i es nota, estem contents amb el model de joc que ens dona el míster, amb la confiança i llibertat que ens dona. I sobretot, guanyar, perquè al final si juguéssim així sense guanyar, la gent no estaria tan contenta. Sumar de tres en tres ens fa molt feliços."

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut