Lamine Yamal ha disputat més de 90 minuts en el partit contra Dinamarca
Lamine Yamal ha disputat més de 90 minuts en el partit contra Dinamarca (Reuters)
Nations League

Lamine Yamal fa saltar les alarmes per uns problemes físics

El jugador del Barça ha tingut dificultats per caminar en la sortida de l'estadi Enrique Roca després de disputar més de 90 minuts en el partit d'Espanya

Redacció Esport3Actualitzat

La victòria d'Espanya contra Dinamarca ha quedat marcada per la imatge que ha protagonitzat Lamine Yamal a la sortida de la Nueva Condomina. El futbolista del FC Barcelona ha guiat l'atac espanyol i ha estat dels jugadors més actius durant tot el partit. Luis de la Fuente l'ha substituït al temps afegit i Yamal ha marxat del terreny de joc sense dificultats aparents.

Però la situació ha canviat minuts més tard, quan els jugadors han abandonat l'estadi. Ha estat llavors quan Lamine Yamal, ja en fred, ha passat ben coix per la zona mixta. De fet, el jugador, fins i tot, ha tingut dificultats per pujar unes escales.

Ara mateix, el jugador és dubte per al partit contra Sèrbia, que podria classificar matemàticament la selecció espanyola per als quarts de la Nations League. Aquest diumenge els serveis mèdics de la selecció espanyola li faran proves a Las Rozas per avaluar la possible lesió. En cas de confirmar-se els problemes musculars, el jugador tornaria cap a Barcelona.

Anar al contingut