Lamine Yamal durant una acció del partit contra Dinamarca
Lamine Yamal durant una acció del partit contra Dinamarca (Reuters)
Nations League

Espanya supera Dinamarca amb la incògnita dels problemes de Lamine Yamal (1-0)

Un solitari gol de Martín Zubimendi ha donat els tres punts als de Luis de la Fuente, en un partit marcat per la sortida de l'estadi de Lamine Yamal

Redacció Esport3Actualitzat

Un gol de Zubimendi, després que la pilota rebotés en un rival, ha donat la victòria a Espanya davant de Dinamarca. 1 a 0 per al combinat de Luis de la Fuente en un partit de la tercera jornada de la Lliga de les Nacions. Un Lamine Yamal titular ha guiat l'atac dels espanyols, que no ha trobat la recompensa fins al minut 79.

Amb aquest triomf, el combinat espanyol es posa líder del seu grup, una posició que fins avui ocupaven, precisament, els danesos. El pitjor del partit ha estat la imatge que ha deixat Lamine Yamal, que ha sortit coix de l'estadi Enrique Roca.

Sense encert a la primera part

• Minut 19, rematada espectacular de Zubimendi a la sortida d'un córner que surt fora per poc a l'esquerra de Schmeichel. I en el 21, rematada a la mitja volta de Morata que surt fregant el pal de la porteria de Dinamarca.
  • David Raya, al minut 31, ha salvat el primer gol de Dinamarca en sortir als peus de Dolberg quan es disposava a rematar.
  • Dinamarca es va traient la son de les orelles i una rematada de Højbjerg l'ha rebutjat amb el cap Zubimendi, que ha estat a punt de sorprendre Raya en el 36.
  • I en el 45, l'ocasió més clara de la primera part. Lamine Yamal se'n va per velocitat, però a l'hora de definir davant Schmeichel la pilota ha acabat sortint per sobre de la porteria danesa.

Segona part amb la mateixa tònica

• Fabián ha estavellat la pilota al lateral de la xarxa en la primera aproximació d'Espanya en el minut 52. Morata n'ha tingut una altra de claríssima, però Schmeichel s'ha fet gran davant el davanter del Milan.
  • En el minut 72, Lamine Yamal ha acabat una llarga possessió d'Espanya amb una rematada que ha aturat amb seguretat el porter danès.
  • I en el minut 79 ha arribat l'1 a 0. Una pilota rebutjada per la defensa danesa l'engalta Martín Zubimendi des de fora de l'àrea i toca en un defensa danès que descol·loca Kasper Schmeichel, que no ha pogut aturar la pilota. El gol s'ha revisat per un possible fora de joc, però finalment la sala de videoarbitratge ha acabat validant el gol.
  • Ja al temps afegit, Fabián ha estat a punt de sentenciar el partit amb una gran rematada des de fora de l'àrea. El marcador no s'ha mogut i la selecció espanyola ha sumat un patit triomf per assaltar el liderat del seu grup a la Lliga de les Nacions.