Lamine Yamal, amb la selecció espanyola (Reuters)
Lamine Yamal, amb la selecció espanyola (Reuters)
Barça

Lamine Yamal s'atreveix amb el dorsal més preuat amb Espanya

L'absència de Dani Olmo, lesionat, ha permès al mataroní lluir el "10" contra Dinamarca i Sèrbia

Redacció Esport3Actualitzat

Desitjat per uns, temut per uns altres. El "10", en futbol, no és número més. L'han defensat els més grans de la història, però també suposa una responsabilitat afegida. Ansu Fati, hereu del dorsal de Leo Messi, en pot donar fe. Ara, amb la selecció espanyola, Lamine Yamal ha fet el pas i l'ha reclamat.

Com a mínim, el lluirà en els dos pròxims partits d'Espanya en la Lliga de les Nacions, contra Dinamarca i contra Sèrbia. Potser és només de manera circumstancial, perquè en les últimes cites el "10" havia estat reservat per Dani Olmo. El va tenir, per exemple, en l'última Eurocopa.

L'egarenc, però, ha quedat fora de l'última convocatòria de De la Fuente mentre es recupera d'una lesió. En tot cas, la decisió de Lamine Yamal demostra la jerarquia del de Rocafonda dins del vestidor de la "roja".

Lamine Yamal fa broma amb Fabián (@SEFutbol)
Lamine Yamal fa broma amb Fabián (@SEFutbol)

Al Barça, després de la sortida de Messi, Ansu Fati va ser l'únic que va atrevir-se a recollir el mític dorsal. Va quedar orfe, però, amb la cessió del davanter al Brighton, a començaments de la temporada passada.

 

Pedri tindrà el "20". Com a blaugrana, sempre duu el "8" a l'esquena, però pertany a Fabián Ruiz. I Pau Cubarsí tindrà el "15" tot i que al Barça, des d'aquest curs, té el "2". Amb Espanya, l'ha assumit Pedro Porro, després de la lesió de Carvajal. Així s'han distribuït els dorsals per als pròxims compromisos de la selecció espanyola:

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut