Barça

Joan Gaspart, contra "els Estats, els multimilionaris i els fons d'inversió"

L'expresident del FC Barcelona i empresari hoteler ha intervingut en l'assemblea de compromissaris per remarcar la palanca que el club "mai activarà"

Redacció Esport3Actualitzat

Les intervencions de l'expresident del FC Barcelona Joan Gaspart són un clàssic contemporani de les assemblees de compromissaris del club blaugrana. Aquest diumenge, en una d'aquestes l'empresari hoteler ha fet un discurs contundent dirigit als poders que puguin estar temptats d'adquirir l'entitat:

"Ni els Estats, ni els multimilionaris, ni els fons d'inversió podran competir amb nosaltres, els socis. El Barça és propietat de 150.000 socis i dels milions de culers que hi ha arreu del món. A Europa aquest any hi ha hagut 4 o 5 clubs que han canviat de propietaris perquè els que hi havia s'havien cansat de posar diners. A nosaltres això no ens passarà. Els nostres sentiments no són exclusivament econòmics."

Tot seguit, el màxim mandatari culer entre els anys 2000 i 2003 ha subratllat la línia vermella que mai s'ha de creuar. I ho ha fet utilitzant la paraula de moda dels darrers temps, palanca:

"Hi ha una palanca que no s'activarà mai, que és la venda del club, perquè els socis no l'acceptaran mai. Cap junta directiva podrà assumir mai aquesta responsabilitat. Molt m'hauria d'equivocar."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut