Rafa Nadal s'acomiadarà del tenis a la final de la Copa Davis
Rafa Nadal s'acomiadarà del tenis a la final de la Copa Davis (Europa Press)
Bàsquet

L'anunci de Rafa Nadal catapulta la Copa Davis: preus d'escàndol a la revenda

La final de la Copa Davis a Màlaga serà l'última competició que disputarà com a professional el tenista manacorí

Redacció Esport3Actualitzat

La final de la Copa Davis serà l'últim ball de Rafa Nadal com a professional. En el seu comiat, el manacorí va destacar que participar-hi significa "tancar el cercle". I és que una de les primeres grans victòries de Nadal va arribar a la Copa Davis del 2004, quan va donar el segon punt a Espanya després d'un memorable partit contra Andy Roddick.

20 anys més tard, ja com a llegenda del tenis mundial, l'anunci de la retirada de Rafa Nadal ha suposat un gran al·licient per a aquesta final. Ningú es vol perdre l'últim partit del manacorí, que, fins i tot, rebrà el suport d'un dels seus grans rivals, Novak Djokovic. En el seu missatge de comiat, el serbi va deixar clar que seria un seguidor més de Nadal a Màlaga.

El Palau d'Esports José María Martín Carpena, on disputa els partits com a local l'Unicaja de bàsquet, es reconverteix en una pista de tenis amb capacitat per a 10.600 aficionats. Un aforament que ha quedat curt perquè fa setmanes que les entrades estan esgotades. Així doncs, la retirada de Nadal ha catapultat els preus a la revenda.

Els aficionats que vulguin veure Rafael Nadal a la pista per última vegada s'hauran de gratar la butxaca. No seran fàcils d'aconseguir i els preus desorbitats ho faran encara més complicat, amb entrades que van dels 1.500 euros fins als 34.500.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut