Messi podria tenir el seu homenatge al Camp Nou en menys de tres anys
Messi podria tenir el seu homenatge al Camp Nou abans de tres anys
Barça

Laporta deixa anar la data preferida del Barça per a l'homenatge a Leo Messi

El club blaugrana ho veu com la celebració perfecta per festejar la finalització del nou Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Parlar de Messi sempre remou emocions. En la conversa d'aquest dijous de Joan Laporta amb Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio també hi ha hagut temps per parlar de l'astre argentí i del sempitern debat del seu retorn a Can Barça. El president blaugrana, però, ha tancat gairebé del tot la porta a una cessió nadalenca del crac per part de l'Inter Miami, però ha reconduït la conversa cap a l'homenatge pendent del barcelonisme.

"Li vam proposar de tornar a principi de temporada i ens va dir el que pensava. Que no volia tenir la pressió de París, que volia anar a l'Inter sense pressió i centrar-se en la selecció. Ens l'apreciem molt i per això tenim pensat un gran homenatge, hem de trobar el moment."

En nom del Barça, Laporta ha secundat l'opinió expressada hores abans pel secretari tècnic, Deco. Ha deixat anar la data preferida del club per celebrar l'homenatge al crac argentí:

"Seria fantàstic que coincidís amb la inauguració del Camp Nou acabat al 100%. Se n'ha parlat..."

L'afició haurà d'esperar més de dos anys per fer-li aquesta darrera ovació. Segons el calendari de les obres, això serà el juny del 2026. L'entitat ho veu com la festa perfecta del nou estadi blaugrana. Ara falta saber què en pensa Messi, que dimecres va reivindicar el seu Barça com "el millor equip de la història".

Laporta, per cert, dona per fet que aquest nou Camp Nou serà la seu d'una de les semifinals del Mundial 2030 i ha promès "lluitar" per albergar la final.

La frase sobre els Joaos que els apropa a continuar

Abans de marxar dels estudis de la Diagonal, el president culer no ha esquivat qüestions esportives, malgrat que en les seves respostes acostuma a recordar que l'última paraula la tenen els tècnics i Deco, actual director esportiu.

Un dels temes que interessen més a l'afició és el futur dels Joaos, Cancelo i Félix, dos dels fitxatges de l'estiu que estan mostrant un millor rendiment. En aquest sentit Laporta, que s'ha tornat a declarar fan de Joao Félix, ha reconegut que "si segueixen jugant així, haurem de fer un esforç" per contractar-los. Ara mateix estan cedits i el curs és molt llarg.

Anar al contingut