Laporta encén les alarmes amb la renovació de Gavi

El president del Barça es mostra dolgut amb l'estratègia de l'agent del jugador, Iván de la Peña. L'entorn del futbolista respon assegurant no haver rebut cap proposta
Redacció Esport3 Actualitzat

"Està jugant i comparant". El president del Barça, Joan Laporta, descriu d'aquesta manera l'estratègia que al seu entendre està seguint Iván de la Peña, agent de Gavi, en la negociació per a la renovació de la gran revelació de la temporada culer. La continuïtat del futbolista de 17 anys, amb contracte fins al juny de 2023, semblava encarrilada fa uns mesos però a hores d'ara està encallada. En una entrevista a L'Esportiu, el màxim dirigent barcelonista es mostra dolgut amb el representant càntabre:

Fa molt de temps que el seu representant té l'oferta de renovació sobre la taula. Nosaltres no tenim notícies que l'hagi acceptada. En algun moment haurà de dir alguna cosa. Ens dol perquè és un jugador que a tots ens agrada. Té 17 anys, un present i un futur magnífic al Barça, i no comprenem per què el seu agent està jugant.

Respecte a la proposta del club, Laporta considera que "és més que acceptable" i adverteix a l'entorn del futbolista que no esperi un augment de les quantitats ofertes. La proposta es troba "dins els nostres nivells salarials i no sortirem d'aquests nivells". I ha recordat l'estil de gestió que va heretar:

No vull que el Barça continuï en la línia que seguien els que ens van precedir i que han portat el Barça a la ruïna. Que accepti l'oferta aviat ens ajudarà a planificar.

Els girs que fa el futbol. Fa pocs mesos, la continuïtat de Gavi semblava encarrilada mentre que la que generava dubtes era la d'Araujo. Avui el central uruguaià ja està renovat per a les properes quatre temporades i la signatura del de Los Palacios, qui ha participat en 47 partits oficials en la temporada del seu debut amb el primer equip, està en compàs d'espera.

La resposta de l'entorn de Gavi: "No hem rebut la proposta"

Des dels cercles propers al migcampista, però, desmenteixen aquesta versió del president. La periodista de la COPE Helena Condis ha explicat que l'entorn de Gavi assegura portar 15 dies esperant l'esborrany d'oferta resultant de les dues últimes reunions entre parts. Assenyalen que no els han enviat res i que, en conseqüència, no han pogut donar cap resposta.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut