Gaspart i Laporta sempre fan gala d'una bona relació
Gaspart i Laporta en una imatge d'arxiu
Barça

Gaspart es reuneix amb Laporta i anuncia què votarà a dos dies de l'assemblea del Barça

Joan Gaspart ha donat detalls de la trobada amb el president blaugrana al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta i Joan Gaspart s'han trobat dijous a la tarda després de l'entrevista de l'actual president blaugrana ha ofert als mitjans del club. La reunió ha estat cordial i alguns dels detalls de la conversa els ha explicat Gaspart al "Tot costa", de Catalunya Ràdio.

"Li he dit que sento molt que no hagi fet cas del consell que li vaig donar."

"M'hauria agradat que l'assemblea de compromissaris d'aquest dissabte fos presencial i no telemàtica."

Joan Gaspart, compromissari del Barça per la seva condició d'expresident, assistirà dissabte a l'assemblea i té previst participar-hi i demanar el torn de paraula.

"No soc laportista. Soc presidencialista."

"Parlaré a l'assemblea i ja us avanço el que diré. Votaré sí als comptes. Per què? Perquè el tema econòmic té molt a veure amb l'Espai Barça, i gran part del deute actual del Barça té a veure amb la construcció del nou estadi."

"Laporta ha estat valent tirant endavant l'obra en aquest moment."

Aquest dijous s'ha presentat el grup Som un Clam. En aquest sentit, Gaspart també té previst fer referència a l'aparició de nous grups d'oposició a Laporta i al manifest signat aquesta setmana per la majoria de grups d'opinió blaugrana on demanaven que els compromissaris votin no a l'aprovació dels resultats econòmics:

"No em sap greu que aparegui nova oposició i que discrepi."

"No m'agrada que es digui el que han de fer els compromissaris. Ni si han d'aprovar els comptes o han de votar a favor."

Anar al contingut