Laporta contesta a la petició de diàleg de Busquets

El president del Barça també ha demanat més igualtat en la normativa del fair play financer per evitar desigualtats entre clubs
Redacció Esport3 Actualitzat

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha dit aquest dimarts que "ja està tot solucionat" amb un dels capitans, Sergio Busquets, després que el jugador demanés conèixer l'actualitat del club de manera directa i no a través de la premsa.

La setmana passada es van encendre les alarmes al Barça després de les declaracions d'un dels seus capitans, Sergio Busquets, durant la concentració de la selecció espanyola a Ginebra. El jugador va ser preguntat pels rumors d'una possible rebaixa de sou o sobre la seva renovació, al que va respondre de manera contundent.

 

 "La Superlliga continua el seu curs"

Joan Laporta assegura que el projecte de la Superlliga "continua avançant per la sostenibilitat del futbol a Europa" i ha demanat una "harmonització" de les normes al voltant del fair play financer per evitar desigualtats entre els clubs espanyols i els d'altres lligues, com la francesa o l'anglesa, on les normes, diu, són "menys estrictes".

De moment no tenim un format de competició de la Superlliga. És un procés llarg, però almenys està servint perquè a Europa es prengui consciència de l'existència de clubs estat que alteren la competició.

 

 

El president del Barça s'ha mostrat disposat a dialogar amb la UEFA, que des del primer moment s'ha oposat a la nova competició.

Hi ha plena disposició per negociar amb la UEFA i crec que finalment es llimaran les diferències i s'establirà un diàleg. L'objectiu ha de ser crear la competició més atractiva del món.

Laporta ha afegit que les diferències pel que fa a les normes de regulació financera entre la Lliga espanyola i les lligues francesa o anglesa fan molt més difícil que el Barça pugui ser competitiu al mercat. Tot plegat ho ha dit a Ginebra, en l'acte de presentació de l'acord entre el Barça i l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR). 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut