Laporta: "M'han vingut a comprar Lamine per 250 milions i he dit que no"

La data del retorn al Camp Nou, l'acord amb Nike, la Masia, els comptes del club... El president del Barça ha repassat l'actualitat blaugrana a la plataforma Barça One
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Laporta

El president del Barça, ​​Joan Laporta, ha parlat de l'actualitat blaugrana a través de Barça One en la prèvia de l'assemblea del club i del cap de setmana de retorn a la competició després de l'aturada de seleccions.

Situació econòmica

Laporta afronta aquest dissabte l'assemblea de compromissaris, en la qual buscarà que s'aprovin els comptes de l'entitat. El president, que reconeix unes pèrdues de 91 milions d'euros, demana que, malgrat això, els comptes aconsegueixin el vistiplau dels associats. I ha explicat per què:

S'han produït unes pèrdues extraordinàries de 91 milions. Però és circumstancial. Estic tranquil. Acabarà donant resultats.

Avui el club guanya diners. Avui podem dir que el Barça ingressa més del que gasta. Tenim un 41% més d'ingressos i un 22% menys de despesa.

Estem millor que quan vam arribar, el 2021. Hi ha dades incontestables.

Model

No canviarà. Ho he dit de moltes maneres. El que ens motiva és que el Barça sigui dels socis i sòcies. Ens fa genuïns. És un club democràtic, proper.

Assemblea telemàtica

Així serà més participativa i universal. Volem que hi participin el màxim de socis.

S'hi connecten persones de tot el món. Amb aquest format em sento còmode.

Herència

No m'agrada gestionar mirant el retrovisor. Quan vam arribar, això estava molt malament, la veritat. Estàvem en fallida, però hem millorat.

Hem abaixat la massa salarial en uns 170 milions... Cal tenir molta capacitat negociadora per fer aquesta rebaixa.

Som un club comprador amb seny i responsabilitat

La Masia

Joan Laporta ha desvelat que el Barça va refusar una oferta de 250 milions d'euros per Lamine Yamal i ha criticat les pressions que va rebre el davanter a la selecció espanyola per no abandonar la concentració:
 

El que tenim nosaltres i no té ningú és la Masia.

M'han vingut a comprar Lamine per 250 milions i he dit que no.

Nou Camp Nou

Si no hi ha imponderables, tornarem al Camp Nou a principis del 2025.

Ens agradaria que les comoditats fossin màximes, però si no és a finals de gener serà a principis de febrer. Buscarem la màxima comoditat possible, però hi haurà incomoditats.

 

Acord amb Nike

Serà el millor contracte del món del futbol. S'hauria pogut signar a l'agost, però no es va fer perquè volia tenir el millor contracte. Vam anar al mercat a buscar una oferta millor; la vam aconseguir i la van igualar. S'anunciarà aviat.

ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut