El Barça busca l'aprovació dels comptes (@fcbarcelona)

EN DIRECTE | Laporta, a l'Assemblea General de socis: "Estan desitjant destruir-nos"

Segueix l'Assemblea General de socis del Barça, que aquest any serà telemàtica, en directe a Esport3
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Segueix l'Assemblea General de socis del Barça en directe a Esport3


El Barça celebra l'Assemblea General Ordinària anual, en la qual estan convocats els 4.331 socis i sòcies compromissaris que configuren l'Assemblea, formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis i senadors.

El president Joan Laporta ha encetat les intervencions, taslladant un missatge d'optimisme absolut amb l'equip i el club. "El Barça torna a ser estimat i admirat a tot el món", ha assegurat.

I per mantenir el bon moment del Barça, demana estar "més units que mai i mantenir l'estabilitat emocional".

"Estem lluitant contra tot i contra tots. Ho palpem cada dia", en referència al Cas Negreira. "És un tema recurrent a la caverna", ha afegit.

"Estan desitjant destruïr-nos. Hem d'estar forts. No comparteixo els vaticinis apocalíptics d'alguns. No diuen la veritat. No podem mostrar febleses."

Recuperació econòmica

Laporta ha reivindicat que "estan molt millor de quan van arribar al club el 2021". 

"No hem fet cas a les proclames catastrofistes d'alguns."


I en aquesta recuperació hi veu una peça clau: Deco. La seva estratègia esportiva ha permès reduir la massa salarial en 170 milions d'euros. 


Sobre el fitxatge de Dani Olmo, Laporta ha detallat que va costar 47 milions. Les vendes que s'han fet sumen un valor de 80 milions aquest any.

 

Una votació "clau"

A l'Assemblea General Ordinària anual també hi participen els membres de la junta directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis amb més de cinc anys d'antiguitat.

Aquest any, l'Assemblea és telemàtica, fet que, segons ha explicat Joan Laporta, farà que sigui "més participativa" i creu que és "millor tenint en compte tal com estan les instal·lacions del club". La decisió ha portat polèmica.

És una assemblea "clau", per a Laporta, en què se sotmetran a votació unes pèrdues de 91 milions i el pressupost del club.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut