Laporta va obtenir l'autorització per activar les palanques econòmiques en l'última assemblea de compromissaris (@fcbarcelona)
El Barça va obtenir l'autorització per activar les palanques econòmiques en l'última assemblea de compromissaris (@fcbarcelona)
Barça

EN DIRECTE | Assemblea General de socis del Barça: votació "clau" per a Laporta

Segueix l'Assemblea General de socis del Barça, que aquest any serà telemàtica, en directe a Esport3 a partir de les 10.30 hores

Redacció Esport3Actualitzat

Segueix l'Assemblea General de socis del Barça en directe a Esport3 a partir de les 10.30 hores

 

El Barça celebra l'Assemblea General Ordinària anual, en la qual estan convocats els 4.331 socis i sòcies compromissaris que configuren l'Assemblea, formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis i senadors.

A més, també hi participen els membres de la junta directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis amb més de cinc anys d'antiguitat.

Aquest any, l'Assemblea és telemàtica, fet que, segons ha explicat Joan Laporta, farà que sigui "més participativa" i creu que és "millor tenint en compte tal com estan les instal·lacions del club". La decisió ha portat polèmica.

És una assemblea "clau", per a Laporta, en què se sotmetran a votació unes pèrdues de 91 milions i el pressupost del club.

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut